Videonadzor

PROFESIONALNI VIDEO NADZOR SUSTAVI

– Udaljeni nadzor preko mobitela i računala ili direktno s TV-a i monitora (za aktivno praćenje terase, ulaza, dvorišta i sl.)
– Pregledavanje snimke ovisno o veličini ugrađeno tvrdog diska (HDD-a), u pravilu od 10-30 dana
– 2 godine jamstva na kompletni sustav
– Osiguran servis i dijelovi nakon jamstva
– Kompletan profesionalni najprodavaniji AKCIJSKI “best buy” set s 4 FullHD kamere već od 3950,00 kn (PDV uključen u cijenu)
– Mjesec dana osigurana besplatna podrška i edukacija


Službena web stranica: https://www.hikvision.com/

BROJ 1 U SVIJETU SIGURNOSTI

Hikvision je zadržao svoju poziciju globalnog DVR lidera, svjetski broj jedan dobavljač sigurnosnih kamera.

“Odlične performanse još su jednom dokazale Hikvisionovu  posvećenost inovacijama i izvrsnosti u svim aspektima proizvoda videonadzora. Također su dokaz uspješnosti Hikvisionove međunarodne marketinške strategije i lokalnih usluga”, kazao je Polo Cai, potpredsjednik u Hikvisionu.

“Kako se globalno CCTV tržište nastavlja primicati HD-u kao standardu, tako Hikvision donosi cijeli spektar HD IP proizvoda, uključujući seriju IP rješenja, koja su vrlo jednostavna za  korištenje, kao i pametnih IP rješenja koja su već dobro prepoznata od strane naših partnera i kupaca. Hikvision raste vrlo brzo u svim segmentima nastavljajući nadigravati tržište u cjelini, a to je također dokaz rasta naših prodajnih kanala i vjernosti naših kupaca”, dodao je Polo.

Hikvision je najveći svjetski dobavljač proizvoda i rješenja videonadzora. Tvrtka se specijalizirala za tehnologiju videonadzora kao i za dizajn i proizvodnju kompletne linije inovativnih proizvoda CCTV i videonadzora.

  • kvaliteta i podrška
  • stabilni operativni sustavi i korisničke aplikacije
  • širok spektar mogućnosti i podešavanja
  • dugotrajnost

*Cijene variraju u zavisnosti o zahtjevima klijenta, kompleksnosti instalacije, specifikacijama uređaja i dr.
**Za točne individualne ponude molimo da nam se obratite kako bi dogovorili besplatan dolazak na vašu lokaciju radi savjetovanja i kreiranja točne ponude
***Individualne cijene komponenti potražite u našem web shop-u

ZATRAŽITE INFO PONUDU: