Žuti dol 31, Zagreb
info@smarttechno.hr
08007755

Softlab MOBILE

Softlab MOBILE – Android fiskalna blagajna omogućuje brzo i jednostavno izdavanje fiskalnih računa koristeći Vaš Android Smartphone ili Tablet. Odlike ove blagajne su pouzdanost i jednostavnost za rukovanje pa je stoga idealna za sve oblike mobilne (ambulantne prodaje) i uslužne djelatnosti tipa servisa, cvjećarnica, salona ljepote, frizerskih salona te uslužnih djelatnosti općenito kao i jednostavnih trgovina u kojima nema velikog broja artikala niti potrebe za vođenjem robnih zaliha.

Softlab mobile blagajna račune ispisuje na Bluetooth (bežični) ili USB pisač spojen na vaš Smartphone odnosno tablet. Ispis računa vrši se na 58mm termalnu traku. Aplikacija omogućuje pregled i ispis već izdanih računa kroz arhiv računa. Također je omogućena naknadna fiskalizacija računa koji eventualno nisu bili fiskalizirani u trenutku izdavanja računa zbog nedostatka Internet veze ili sličnih tehničkih problema.

Aplikacija omogućuje pregled i ispis zaključaka blagajne u kojima se nalazi dnevni promet te blagajne. Zaključke je moguće ispisivati pojedinačno ili za zadano razdoblje. Blagajna se zaključuje jednom dnevno na kraju radnog dana koristeći opciju za zaključivanje blagajne.

Pohrana podataka vrši se na Softlab Cloud gdje se čuva arhiva podataka koju možete napraviti u bilo kojem trenutku koristeći opciju za pohranu podataka.

Svi podaci o poslovnom subjektu, poslovnoj jedinici, artiklima, grupama artikala, načinima plaćanja te ostalim podacima bitnim za rad blagajne mogu se administrirati preko Web aplikacije za administraciju te se na uređaj prenose opcijom za sinkronizaciju podataka.

Neke od značajki blagajne:

Izdavanje računa s ili bez Internet veze
Naknadna fiskalizacija nefiskaliziranih računa
Neograničen broj grupa artikala
Neograničen broj artikala
Pohrana podataka na Cloud
Naknadni ispis računa, zaključaka blagajne, prometa blagajne
Podrška za BlueTooth ili USB pisače
Podrška za sve dimenzije ekrana (mobitel ili tablet)
Ažuriranje podataka blagajne putem Web sučelja od bilo kuda
Pregled izdanih računa, prometa po artiklima ili zaključaka blagajne s Web sučelja od bilo kuda